Serves

ADDERINGAR TILL DIN BAR

En bar kan vara så mycket mer än bara bartendern, goda drinkar och lite öl. Nedan har vi exempel på hur vi tar festen till nästa nivå. För att göra den sådär oförglömlig man bara drömmer om!

Cocktail Prints

Printa din logga, ditt budskap, ditt ansikte eller festlighetens syfte (Just married?). Allt i ätbart format uppe på din cocktail.

Popshots

En cocktail som poppar i munnen. Cocktail sfärer, sjukt kul att beställa över bar eller som family serve.

Cocktail Caviar

Ätbara cocktails i caviar-format. Matchar din fest, ditt koncept eller ditt brand. Grymt att äta till en low ABV cocktail shot!

Balloon Cocktail

Ballonger i din cocktail kan låta tivialt. Men få saker får så stor effekt som ett rum som fylls av ballonger ni kan skåla med!

Polaroid Bar

Cocktail prints upplyft en ny nivå. Vi fotar gästerna live, bilden printas direkt och serveras på en cocktail. Mer content friendly blir det inte!

Hotshot Station

Hotshots är en favorit, det är sen gammalt. Barer hatar dem för att det tar för lång tid. Vi serverar dem hur du vill, hur många du vill. Skåla i hotshots istället för champagne? Vårt rekord är 400st samtidigt.

öltasting Johan Thor

Cocktailskola

Teambuilding med något man kan imponera på middagen hemma? Vi lär er basics i cocktail creation.

Aktiv fördrink

Istället för att beställa fördrink till festen gör gästerna den själva. Under ledning av våra grymma bartenders tar vi oss igenom steg för steg till en fantastisk cocktail gjord av er själva.